Gladiolen en Groep Op de Beeck gaan op zoek naar DJ's

Gladiolen en Groep Op de Beeck gaan op zoek naar DJ's

Wie wordt de laatste naam op de affiche van Gladiolen 2015?

Dinsdag 7 april 2015 — Gladiolen geeft met plezier speelkansen aan jong talent. Daarom gaat het festival samen met Groep Op de Beeck op zoek naar een DJ om op zaterdag 23 mei het openluchtpodium de Beeck Stage te openen.

Wil jij kans maken om op een uitverkocht Gladiolen te spelen? Schrijf je dan in voor maandag 13 april via www.gladiolen.be Je mag solo of met meerdere personen deelnemen en alle muziekgenres zijn welkom. Uit de inzendingen selecteert een jury 5 finalisten. De bezoekers van de website van Gladiolen en de facebookpagina bepalen nadien wie van de finalisten ‘s zaterdags op de Beeck Stage het festival in gang mag trappen! Leuk detail: de zaterdag van Gladiolen 2015 is nu al volledig uitverkocht. De winnaar speelt dus voor een vol huis!

Gladiolen 2015 vindt plaats op 22 en 23 mei in Olen. Headliners zijn Arsenal, Magnus, Dotan, K's Choice en Urbanus & De Fanfaar. Alle combi- en dagtickets voor zaterdag zijn de deur uit. Dagtickets voor vrijdag zijn nog beschikbaar via www.gladiolen.be

Logo Gladiolen 2015