Clouseau op Gladiolen 2014

Clouseau op Gladiolen 2014

Voorverkoop start zaterdag

Donderdag 12 december 2013 — Gladiolen is in het weekeinde van 6 en 7 juni 2014 toe aan zijn 15de editie. Om dit jubileum in stijl te vieren, mag Clouseau mee de verjaardagskaarsen komen uitblazen! Na een sabbatperiode van meer dan 3 jaar staan ze te popelen om terug op te treden en kozen ze Gladiolen als een van de eerste zomerfestivals om hun comeback te maken. Op zaterdag 7 juni zullen ze op de Mars Main Stage voor een feestje zorgen!

Geen prijsstijging tickets

We zijn blij te mogen aankondigen dat Gladiolen voor het derde jaar op rij zijn toegangsprijzen zal behouden. Dagtickets zullen dus net als de vorige edities in voorverkoop te verkrijgen zijn aan slechts € 14 en combitickets liggen voor een democratische € 21 onder je kerstboom.

Start voorverkoop

Nu zaterdag 14 december start de officiële voorverkoop. Gladiolen-fans opgelet: van 19.00 tot 21.00 u. wordt er een lokale Kerstactie georganiseerd. In het Boekelhuis (Boekel 7 te O.L.Vr.-Olen) worden in primeur de volgende namen bekendgemaakt en kunnen de allereerste toegangskaarten in voorverkoop worden gekocht. De eerste 250 kopers doen bovendien automatisch mee aan het grote Kerstboomballenspel waarbij geweldige prijzen (Gladiolen Royal-tickets, gratis T-shirts, camping-verwenpakketten en nog veel meer) te winnen zijn. Wil je jezelf een ticket aanschaffen tegen voordelig voorverkooptarief of zoek je een origineel Kerstcadeau? Grijp dan hier je kans! Ook de nieuwe collectie Gladiolen-textiel zal tegen scherpe prijzen te koop worden aangeboden.

Na deze speciale Kerstactie openen we zaterdag om 21.00 u. de online ticket-shop en kan je ook op de site www.gladiolen.be je tickets bestellen.